Welkom op Zorgmatch !


Deze site is bedoeld voor mensen die een PGB (persoonsgebonden budget) hebben en hulp zoeken. Op de site een kun je als hulpvrager gratis een oproep achterlaten.
Daarnaast kun je zoeken naar hulpbieders in de database of er iemand tussen staat waar je mee in zee wilt gaan.

Hulpbieders (die in loondienst willen werken) kunnen op hun beurt ook een oproep plaatsen of contact leggen met hulpvragers die hen aanspreken.

Freelancers, bedrijven en instellingen moeten eerst een betaalde advertentie zetten of een reactie abonnement nemen voor ze kunnen en mogen reageren. Hier wordt op gecontroleerd. Bij oneigenlijk gebruik wordt de toegang tot deze site u ontnomen tot er betaald is.

Het succes van deze website staat of valt met de aanmeldingen die binnen komen, dus hoe meer oproepen er komen, des te beter!

Zorgmatch is in 2001 opgezet door mij, Janine (behoorlijk spastisch), omdat ikzelf een PGB (persoonsgebonden budget) had/heb en moeilijk aan personeel kon komen. Om mij heen hoorde ik veel mensen met de zelfde problemen, dus dacht ik, daar moet een site voor komen. 

Dat er vraag naar deze site was, is gebleken. De site wordt maandelijks bezocht door ruim 10.000 bezoekers. Dat had ik nooit verwacht!

Deze site is niet bedoeld als informatie site over PGB, daar zijn al veel goede sites voor, o.a. http://www.pgb.nl  Zorgmatch is echt bedoeld om mensen bij elkaar te brengen die hulp zoeken en/of hulp bieden.
ZORGMATCH doet geen bemiddeling, wij bieden alleen ruimte om een oproep te of betaalde advertentie te plaatsen. Op het Discussie forum kan een ieder net zo veel informatie zetten en/of uitwisselen als die zelf wil.

Ik zou het leuk vinden om te horen als je via deze weg hulp of werk hebt gevonden, stuur dan een mailtje naar : zorgmatch@headlight.nl  

Iedereen veel succes! 

 

(Zorgmatch is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele problemen tussen partijen die elkaar hier vinden)